~~~Экономим вместе в СП Украина+Китай~~~

Текущее время: 18 апр 2024, 20:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ 1 сообщение ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Заквасочні культури для виробництва кефіру
СообщениеДобавлено: 03 апр 2024, 12:18 
Не в сети

Зарегистрирован: 19 июл 2021, 09:28
Сообщений: 2157

Добавить очки репутацииУменьшить очки репутации
Заквасочні культури для виробництва кефіру - це живі мікроорганізми, які використовуються для ферментації молока з метою виробництва кефіру. Ці культури включають бактерії молочнокислого бродіння, такі як Lactobacillus kefiranofaciens, Lactococcus lactis, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium та інші. Під час процесу ферментації, молоко, змішане з цими заквасочними культурами, стає кефіром. Бактерії розщеплюють лактозу (молочний цукор) у молоці на молочну кислоту, що призводить до кислуватого смаку кефіру, а також утворюють специфічний аромат та текстуру цього напою. Заквасочні культури відіграють ключову роль у виробництві кефіру, впливаючи на смак, аромат, консистенцію та корисні властивості цього напою. Вони також можуть сприяти збільшенню кількості пробіотиків у кефірі, що може мати позитивний вплив на здоров'я кишечника та загальний стан здоров'я. Докладніше: https://pamir-service.com.ua/cultures/kefirni-zakvasky/


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ 1 сообщение ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа



Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Вы можете создать форум бесплатно PHPBB3 на Getbb.Ru, Также возможно сделать готовый форум PHPBB2 на Mybb2.ru
Русская поддержка phpBB
Copyright © Aiwan. Kolobok smiles